dimarts, 30 de setembre del 2008


Hola!
Amb 10 dies de diferència respecte al curs passat estic de nou donant classes, una vegada més al Penedès però ara a un poblet molt petit, em recorda a la primera escola que vaig estar allà pel Berguedà.
Només restaré uns dies, pot ser una setmana, fins que la titular es recupere d'un petit problema al peu, però al menys així anem fent marxeta ja que la borsa de Secundària va piano piano, sembla que hagen adoptat el sistema valencià per cobrir baixes..., no pot ser que des del dia 21 només s'haja donat una sustitució..., "algo huele a podrido en Dina... el Departament!".
Respecte a les injustícies que vaig comentar al post anterior dir-vos que ens hem començat a organitzar i hui molts hem fet un escrit de queixa per a que els dels sindicats ens defensen a la "mesa" de negociacions, demanem allò que és just, que el professorat, siga de Primària o Secundària, que té com a SSTT preferèncial Barna Comarques siguen els primers en triar, i després la resta. Així estarem en igualtat de drets i deures. Ja vorem com queda la cosa!
Demà primer dia de classe, aquesta tarda només ha sigut una presa de contacte amb l'escola i uns minutets amb els alumnes. Mai he donat classe a primer i tinc una mica de temor però sòn poquets i no crec que tinga molts problemes.
Una vegada més hem deixat la terreta i ens trobem al exili, però el Penedès sembla cada vegada més, la meua segona casa i jo no em sent com un extrany. Bona terra, bona gent i bon ví fan que la "saudade" siga molt ocassional.
En fi, no queda més que disfrutar mentres puga, ja vorem on ens portarà el futur!
I tú, què em contes?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! He topat per casualitat amb el teu bloc. Jo també sóc "neomaestrilla". Entenc la situació de Barcelona comarques. Jo estic als SSTT del Vallès Occidental. Sóc de secundària i encara no tinc feina, i realment desespera. I més encara quan tens factures, despeses, hipoteques a pagar...En fi, m'ha semblat massa interessant el teu bloc com per desfer-me'n, de manera que ja formes part dels meus "favoritos"

BONA SORT I FELIÇ RETORNADA A LA FEINA!!!

Eli

Neomaestrillo ha dit...

Hola Eli! Conec eixa sensació, intenta no desesperar, encara que aquest any les substitucions no estan anant com els anteriors.
Espere que prompte t'incorpores al apasionant (uns dies més que altres).
Sort!