dijous, 15 de gener del 2009

Tornant a la feina!


Hola!
Abans que res bon any a tots i totes! Ja fa una setmana que les vacances arribaren a la seua fi i la veritat és que tornar a la rutina ha sigut una mica difícil, tants dies a casa amb la família, els amics, els llocs de sempre..., costa tornar a la vida real! Encara que no em queixe, sembla que la mainada (volia fer servir aquesta expressió!) ha tornat molt més tranquila, malgrat que tots els dies hem de repetir els hàbits i les normes bàsiques de com estar a classe.
Cada dia em trobe més a gust a l'escola, crec que he tingut molta sort, els companys i les companyes són molt bona gent i m'ajuden en tot, i els alumnes.... en fi, no són dolents, crec que podré fer una bona tasca amb ells, o la menys ho intentaré.
De totes maneres seria un mentider si no diguera que la setmana passada confiava en que el front fred passara just per damunt nostre deixant una nevada d'escandol que m'allargarà les vacances... ja se que és molt lleig això però és la veritat!! A més que bonic estaria el Penedès cobert per la neu! Fou una llàstima que només tingueren gel i moltíssim fred! Dijous i divendres en arribar a escola estaven uns quants graus sota zero!
Des de dilluns ja vaig fer la inmersió total en la rutina: feina-gimnàs/preparació de les opos, si perquè ja hem de començar a tenir-les en l'horitzó! En un tres i no res ens plantem en el mes de juny i ens hem d'examinar! En un parell de setmanes escomençaré el curs del sindicat, barat no és (250 €, si no ets sindicalista com és el meu cas, tot pels treballadors i les treballadores!).
I com sempre notícies que ens afecten, com l'última proposta del conseller de les hores extres, sacrificant les hores de preparació i a canvi d'una almoina (si feu el càlcul cobrem uns 12 € l'hora) amb l'objectiu de reduir la presència de sustituts/es als centres públics. Quin crack de conseller que tenim, mola!
En fi, ja vorem com es desenvolupen les coses, a tots els que encara no us heu incorporat us desitje que pugueu fer-lo el més prompte possible, a la resta, ànim al reprendre nostra missió educativa!
I tú, que em contes?

PD: gran notícia, Acebes a tornat al Polònia!!
PD: en aquest post hem evitat de forma conscient referir-nos al "conflicte" palesti-israelià.... què pot dir-se davant de la barbàrie?
PD: és cert, tampoc he mencionat res d'Obama, el redemptor de la humanitat, cagarà or?