dimecres, 9 d’abril de 2008

Vente a Alemania, Pepe!!

Doncs la veritat és que no podia deixar de passar l'ocassió i ficaré unes poquetes fotos seleccionades del viatge abans esmentat!Ací teniu la Porta Nigra, monument romà de l'època imperial.
Trier és una ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Aquest senyor és Karl Marx, va nèixer a Trier, i aquesta esculptura està a la casa on va nèixer, actualment casa museu que neomaestrillo no va poder visitar ja que la tancaven a les 17:30 i arribarem a les 17:25!!
Em vaig quedar sense poder comprar-me una tassa amb la seua efigie!! No només el "Che" ha estat mercantilitzat!!


El castell de Heidelberg, pertanyia als Hohenstaufen, fins la seua desaparició.
Les vistes de la ciutat als miradors del castell són impressionants!
Heidelberg és una ciutat ideal per al passeig, centre peatonal ple de tendes, els ponts sobre el Nekal, ideal per als Erasmus, ja que és una ciutat universitària!


Aquest és el primer article de la Declaració Universal de drets de l'home. Està en alemany i en hebreu.
A Nuremberg, una de les capitals del nazisme, hi ha un monument que consta de 30 columnes on es recullen els 30 articles, en alemany i en altra llengua.
Impressiona.


Vista d'un carrer de Nuremberg, amb la catedral al fons. Nuremberg és una ciutat mediaval, reconstruida en bona part després de la II GM, ja que va estar forment bombardejada al ser un dels enclaus del NacionalSocialisme.
Recomane la visita al centre de interpretació del nazisme, al Dokumentationzentrum Reichsparteitag Gelände, en origen una rèplica del coliseum romà per albergar les convencions del NSDAP.
Fou la seu dels judicis contra els caps del nazisme.
Cementeri jueu a Frankfurt Main. Recull tots els jueus de la ciutat que foren assessinats al III Reich.
Casa inscripció té el nom del mort i a quin camp va ser eliminat. Realment impactant.Skyline de Frankfurt Main, capital de les finances europees, seu del Eurobank. Per la nit és encara més espectacular.