dissabte, 22 de setembre del 2007

And neomaestrillo goes to....

Hola!
Tornem a la càrrega, neomaestrillo torna a convertir-se en mestre de Primària! Això si, tot molt diferent que el curs anterior!
Per començar els nomenaments, a la sala l'aire condicionat continua propiciant que alguns s'agafen la baixa abans de ser nomenats! Semblava Sibèria! Fora de conyes, trobe molt possitiu que aquest any convoquen no només pel número, sino que principalment quan estàs allà diguen el teu nom, el sistema és més fluit i no dona lloc a confusions. També em va cridar l'atenció l'alt número de gent que no va presentar-se al acte i que en teoria els han fet fora de la borsa.
Quan portaven més o menys un hora de nomenaments va arribar el meu torn, aquest any tenia més opcions d'escollir, i finalment vaig decantar-me pel Penedès. Hi havia molta oferta en aquesta comarca, juntament amb el Maresme, focalitzaven la majoria de places.
Així doncs, camí cap al Penedès, a conèixer el cole, els nous companys i intentar averiguar per quan de temps restaré per allà, cosa que encara no se però sembla que seran uns mesos.
Ara intente adaptar-me al poble, fàcil ja que hi ha una ampla colònia de valencians, i a l'escola, cosa que em costara prou, és molt diferent a l'última que vaig estar i em toca fer reforços i classes concretes, sense tindre un grup propi.
Malgrat tot estic content, comence a treballar i espere poder controlar la situació i guanyar experiència.
I tu, què em contes?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, neomaestrillo!

M'alegre que haja anat bé el nomenament. Sí que és veritat que des de fa uns dies estan convocant amb més claredat (si només són mestres o també hi podem anar els llicenciats a l'acte).

No és massa lluny el Penedès, que estàs en l'Alt, no?, per Vilafranca. No tinc massa idea però crec que és a prop de Barcelona.

Respecte de les assignatures que esàs dient, fas aquelles que estan més relacionades amb la teua especialitat, o depén del cole?

Ja veurem on li tocarà anar a l'anònim, jeje.

Sr Azul ha dit...

no massa Lluny?

Neomaestrillo es d'una antiga alqueria àrab, barri conegut ara pel nom de Benimaclet.

PD.- Per més senyes, UN BARRI DE VALÈNCIA CAPITAL (fallera i blavera)

Enhorabona pel nomenament i espere que brindem (amb cava) ben prompte.

Neomaestrillo ha dit...

Aloha!
Alt Penedès, com be diu el sr rosit... vull dir, el srazul per a mi tot lo que fos eixir de València ja era lluny, clar que estic més a prop que l'any passat quan estava pel Berguedà!
No ha d'estar relacionat amb la teua especialitat, el cole et dona allò que feia la persona que està de baixa i tu doncs intentes surtir con pugues. Per a que tingues una idea, jo sóc de CCSS (història, geo, art) i done castellà, ccnn, plàstica i ensenye a llegir.
En fi, espere que et criden promte anònim!
Sort!!

Sr Azul ha dit...

A vore quan te passes pel meu racó cabanyalero a srazul.blogspot.com, que el tinc prou actualitzat.

... i me fiques un enllaç a la teua pàgina.