dijous, 13 de març del 2008

Visicituts i contratemps!!

Hola!!
Apff!! Quins dos setmanetes mare!! De vegades sembla que tot et caiga sobre de colp! No he pogut actualitzar el blog per parlar del segon debat, de les polítiques educatives del nou "govern menxevic", de les que planteaven altres partits com IU, ni dels suposats acords dels sindicats amb Maragall, o l'estres de fer els informes, ni com volia del programa horroros conegut com Win Pri...
El sobresforç de final de trimestre, proves, correccions, informes, reunions, claustres..., es va juntar amb un refredat dels forts i amb un incendi..., neomaestrillo va vore com quan estava tirat al sofa amb febre els bombers vingueren a traure-lo del seu repós, els quadres elèctrics de la finca s'estaven cremant..., no va haver cap desgracia personal, però el fum va deixar els pisos inhabitables, ja que es va instalar una capa de pols negra tòxica, fins fa dos dies no puguerem tornar, fins hui no hem tingut telefòn!
Menys mal que dema comencen les vacances, quan tornem tot estará ja reparat i podrem començar el trimestre amb forces i ganes.
La veritat és que he trobat molts repars per a suspendre a la gent a Primària. Al menys al centre que estic ara així és, no se'ns obliga, però indirectament et fan veure que suspendre no és una bona opció. Parlant-lo amb altres neomaestrill@s d'altres escoles que conec, també gent de Secundària que fa feina de mestre, sembla que es una cosa comuna.
Pot ser que a Primària els continguts no siguen el més important, això puc arribar a entendre'l, però sino tenim ni continguts, ni actituts ni res de res, quins són els objectius?
Aquesta por del suspens, s'uneix al rebuig de fer repetir, diuen que sino aconseguirem res fent repetir a algú, que no ho fem. I ale, a passar alegrement de curs. Clar jo ho veig des de la perspectiva de que segurament l'any vinent seré profe de secundaria, i m'entren espasmes a vore com es deixa que gent que apenes sap llegir i escriure va al institut.
Crec que moltes coses han de canviar, no es pot deixar tot en la confiança de que als instituts hi ha grups que recullen a aquesta gent que té tants problemes, ja que això no passa a tots.
En fi, no ho veig clar. Altre dia tornaré sobre aquest assumpte!
Demà cap a les falles! Senyor pirotècnic, pot escomençar la mascletà!!
I tú, què em contes?